Rujukan Terbaru Tentang Shopee akan dilancarkan...

Leave a Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera....

Ada berita baik yang ingin saya kongsikan dalam post pada kali ini...

Rujukan Terbaru Tentang Shopee akan dilancarkan...'

Jeng... Jeng... Jeng...





Bila dah tengok cover ebook ni mesti ada sesuatu yang sedang bermain di fikiran anda kan?

Soalan cepu emas yang dapat saya agak....

Apa yang menariknya ebook ini, sehingga boleh menyebabkan saya rasa berminat nak beli?
..
..
Soalan cepu emas yang lain...
..
Apa Yang saya akan dapat setelah membaca ebook ini?
..
..
Soalan cepu emas yang lain... dan lain lagi..
..

Ebook ni sesuai untuk Beginner or Advance?
Sebenarnya dalam menjual di Shopee, tak ada kriteria tertentu untuk menentukan beginner atau advance. Bagi saya, yang belum / baru bermula menjual di Shopee tu dikira newbie. Dah yang dah menghasilkan 4-5 angka sebulan tu dah dalam kategori advance. Untuk ebook ni, fokus kami adalah untuk beginner to intermediate. Sebab kita ada sharing details bermula dari step by step cara nak mendaftar dan semua fungsi dan trick2 menarik utk menjual di Shopee.. Kalau anda dah berjaya membuat jualan 5 angka sebulan di Shopee, ebook ni tak sesuai untuk anda. Lagipun, takde rahsia besar pun dalam berniaga di Shopee. Hanya dengan strategi dan pemilihan produk yang betul saja boleh menghasilkan jualan yg bagus di Shopee.
.

Perlukan apa-apa kemahiran teknikal ke untuk berniaga di Shopee?
Tak perlu sebenarnya..sebab Shopee adalah 1 marketplace yg sangat user friendly. Anda boleh follow saja step by step yang diajar dalam ebook nanti dan anda boleh terus ada store anda sendiri di Shopee..Setting guna smartphone je pun boleh sebenarnya. Tapi tak banyak function boleh guna. Saya cadangkan anda guna laptop untuk lebih mudah dan cepat.
.
.

Apa beza ebook Panduan Part Time Shopee dengan ebook Shopee yang lain?
Saya tak pernah lagi membeli ebook panduan Shopee yang lain. Cuma ada 2 perkara yang saya nak highlight dalam ebook ini. PERTAMA, penulis utama ebook ini ialah Ariel Collections yang mana beliau sebenarnya masih bekerja makan gaji. Sambil bekerja pun beliau masih dapat hasilkan jualan 5 angka setiap bulan dari Shopee. Ini bermakna, sesiapa saja sebenarnya boleh membuat jualan di Shopee secara "part time" tanpa perlu berhenti kerja atau tutup bisnes yang lain. Apa yang diceritakan dalam ebook adalah hasil dari pengalaman beliau dan pengalaman team ChinaMethod yang lain.
KEDUA, bersama-sama dengan ebook ini, kita adakan juga file excel lebih 200 jenis produk yang mana bila anda dapat je file ni, anda boleh terus upload dengan menggunakan function "Bulk Listing" yang akan diajar dalam ebook nanti. Cuba bayangkan, anda boleh listkan beratus-ratus produk anda dalam masa sekejap je. Syok kan? Kita ada sharing juga cara nak dropship produk2 tersebut tanpa perlu anda sendiri yang nak kena packing dan poskan.
.
.

Konfem boleh dapat sales 5 angka ke lepas baca ebook ni?
Sahabat, buat bisnes tak semuanya mudah.. Kami tidak menjaminkan yang anda confirm boleh dapat sales 5 angka selepas baca ebook ini. Ianya bergantung 100% kepada Action yang anda buat selepas ni. Kalau anda hanya sekadar baca dan buat ala kadar saja, maka hasilnya ala kadar lah.. Team saya pun ambil masa hampir 2 tahun untuk dapatkan hasil jualan 5 angka sebulan secara part time ni. Tapi kami semua bermula dari bawah. Start dengan sales slow-slow dulu.. Bina trust dengan kumpul feedback dulu. Dengan usaha yang berterusan, lama-lama sales akan melonjak naik.. InsyaAllah. Itu pun secara Part Time saja..
.
.
.

File Excel Listing produk yang diberi tu Konfem Hot Produk ke? Konfem boleh terjual ke? 
Senarai lebih 200 produk yang diberikan tersebut adalah terdiri daripada macam-macam produk. Kebanyakan produk tersebut dah PERNAH TERJUAL dari pihak kami. Kami tidak kata yang semua produk tu Konfem Terjual. Tapi, apa yang boleh kami cakap adalah, senarai File Excel produk tersebut akan membolehkan anda buat listing di Shopee dalam masa yang singkat tapi perlu ambil masa yang lama. Satu tujuannya lagi adalah untuk memeriahkan Shopee Store kita... Kalau anda ada barang anda sendiri yang nak dijual, anda tambah lah kat situ.. Jangan hanya menjual produk yang dalam listing yang kami bagi tu semata-mata.. Ingat, kita nak bagi store kita meriah. Cuba bayangkan, kalau prospek masuk ke store kita, tengok ada barang 2-3 kerat jer, hilang terus trust dia kat kita dan terus lari ke store orang lain.. Kan dah terlepas tu.. Sebaliknya, kalau dia tengok store kita banyak barang, lagi la dia yakin untuk membeli dan silap haribulan, dia akan membeli lebih dari satu.. Kannnn
.
.
.

Ebook ni senang faham ke? Senang ke nak follow kalau betul-betul newbie?
Dalam ebook ni, 70% adalah grafik (Screenshot). Boleh tengok screenshot di gambar post ni. Jadi, kita sediakan step by step yang mana anda boleh baca ebook sambil terus apply apa yang diajar dalam ebook tersebut. Jangan risau..
.
.
.

Kalau ada tak faham nanti, macamana? Ada group support tak?
Ya, Ada. Kita ada sediakan group support melalui Telegram. Tuan Ariel Collections akan jaga di bahagian Support. Jadi, pastikan anda download siap-siap Apps Telegram di Phone anda ya..


Result ebook ini tidak akan dapat digambarkan dengan kata-kata.... Biar gambar yang membuktikannya...

5 KELEBIHAN Utama Berniaga di Shopee:
.
1) NAK BERMULA TU SANGATLAH MUDAH.. 
Tak complicated macam nak bermula niaga di L*Z**A. Tak perlu nak kena ada SSM pun dah boleh mula niaga dah.. Daftar guna smartphone je pun boleh..
.
2) SENANG NAK JAGA.. 
Boleh buat secara part time je.. Hanya perlu 2-3 jam saja sehari untuk manage.. Campak-campak produk, dan tunggu masuk order.
.
3) TAKDE FEES PUN.. 
Shopee tak kenakan sebarang fees untuk kita listing produk.. Dan kalau terjual pun, dia tak ambik % pun. 100% duit customer dapat kat kita. Malah, kos pos pun Shopee yang akan tanggung. Syok betul kannn..
.
4) USER FRIENDLY.. 
Interface website dan apps Shopee ni sangat2 lah senang untuk faham.. Tak perlukan apa2 panduan pun boleh mula sendiri. Jangan risau kalau anda takde pengalaman berniaga online.. Newbie pun senang nak bukak store di Shopee!
.
5) BULK LISTING.. 
Anda bayangkan, kalau kita nak ada 100 produk di store kita, nak upload satu persatu tu sudah tentu makan masa yg sangat lama kan? Jadi, dengan adanya fungsi Bulk Listing ni, kita boleh upload produk kita dengan hanya beberapa klik jer...



.
KELEMAHAN SHOPEE:
.
1) Duit dari customer Shopee akan hold dulu. Bila kita dapat customer, Shopee akan hold dulu duit kita sehinggalah barang tu sampai kepada Customer. Nampak tak apa tujuannya? Ianya adalah untuk mengelakkan customer kena tipu oleh penjual.. Ini baru adil kan...
.
2) Tak boleh menjual barang larangan. Sekiranya kita menjual barang larangan seperti mercun dan lain-lain, Shopee akan bg penalty kepada kita. Sekiranya kesalahan berulang, akaun kita akan kena terminate.
.
Tapi anda tak perlu risau tentang kelemahan ini.. Di Group Support Telegram nanti Ariel Collections akan bantu anda untuk sama-sama selesaikan segala persoalan dari pihak anda..


Perkongsian Ikhlas dari Penulis ebook:

Tuan Hafizi Zain

P/S : Sementara menunggu jualan ebook ini dibuka, saya cadangkan Download ebook Buat Duit Dengan Shopee secara Percuma (Klik Di Sini)


UPDATE TERKINI!!

Ebook Panduan Part Time Shopee dilancarkan pada 3 September 2018 pada jam 9.00 malam

200 Unit Ebook telah Habis Dijual dalam tempoh tak sampai 20 minit selepas jualan di buka!!

SATU LAGI REKOD BARU BERJAYA DICIPTA OLEH USAHAWAN KITA!!

Kepakaran beliau dalam meroket Jualan sememangnya tidak boleh dipertikaikan lagi..
327 Unit Dalam Tempoh 12 Jam

Memang Hot ebook ini!!

High Demand!!

Masih ramai lagi yang berminat untuk mendapatkannya...

Untuk maklumat lanjut, Klik Link di Bawah..


Sementara masih ada lagi Harga Pre-Launch..

0 comments:

Post a Comment