Sistem Pendapatan Pasif 2019

Leave a Comment
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Memperkenalkan Satu sistem yang dapat membantu anda menjana pendapatan pasif pada tahun 2019.


Sebelum saya ceritakan serba sedikit tentang sistem ini, jom baca kisah Mahmud Roslan yang boleh dijadikan sebagai Testimoni utama kejayaan sistem ini...

Saya percaya pasti ramai pengguna internet tidak mengenali beliau...
Beliau bukanlah usahawan internet terkenal seperti Raja Kamil, Rahman Basri, Irfan Khairi, Sifu Jamal, Tuan Hafizi Zain, Oswald Justin, Zeo Unic, Sensei YusofCikgu Hafis, Najib Asaddok  dan lain-lain..

Bila kita sebut ama-nama di atas, pasti ramai yang mengenali mereka..
Tapi bila sebut nama Mahmud Roslan, pasti masih ramai yang tertanya-tanya.. Siapakah sebenarnya beliau?

Untuk pengetahuan anda, Mahmud Roslan merupakan Ushawan Internet yang kerap kali menggungguli carta jualan beberapa produk tempatan sejak akhir-akhir ini.

Setiap kali beliau menyertai mana-mana cabaran affiliate, nama beliau pasti berada dalam senarai carta TOP 5. 

Rahsia kejayaan beliau mudah sahaja. Beliau buat kerja mengikut sistem yang diajar oleh mentor beliau iaitu saudara Haji Rahman Basri 


Jom baca sedikit perkongsian beliau..

Beliau mempraktikkan sistem ini dalam tempoh 2 bulan sahaja!! 


"Dalam tempoh 2 bulan sahaja berjaya berjaya hit jualan sehingga  RM121,175.00 tanpa perlu menjual produk sendiri!" 
Mahmud Roslan 
Internet Marketer







Sekali guna sistem tersebut dah berhasil... Terus beliau buat lagi, lagi, lagi dan lagi....


Beliau telah menggunakan strategi  yang sama dalam beberapa cabaran affiliate yang telah beliau sertai..

Hasilnya..

Tempat Pertama dalam Cabaran Affiliate Channel X Pro


Dengan jualan sebanyak RM38,221.50
dalam tempoh 1 bulan sahaja (1-31 Mei 2018)



Mengungguli Tempat Pertama dalam beberapa Cabaran Affiliate yang lain



Tempat Kedua dalam Cabaran Affiliate Ebook Part Time Shopee


Dengan jualan sebanyak RM53,890.00
dalam tempoh 1 bulan sahaja (11/11/2018 hingga 12/12/2018)





Beliau telah membuktikan... Dengan sistem yang beliau praktikkan dalam 

https://jualanpro.net telah membantu beliau menghasilkan jualan 5 angka sebulan..

X Tanpa Mempunyai Produk sendiri!!
X Tanpa ada Kedai Fizikal
X Tanpa ada pekerja
X Tanpa ada kedai online
/ Cuma Menjual Produk orang lain sahaja

Apa yang beliau ada cuma satu sistem pemasaran online yang cukup mudah untuk diuruskan..

Sesiapa sahaja mampu melakukkannya..


Testimoni : https://jualanpro.net


"Walaupun tanpa perlu menjual produk sendiri, tetap berjaya hasilkan jualan cecah RM7489.00 secara online!"Pn. Salena Affiliate Marketer





Apa yang menarik tentang Sistem Pendapatan Pasif 2019


1) Webreplika Khas


Webreplika (atau webpage) ini bertujuan untuk membina email list prospek anda, iaitu mereka yang berminat dengan apa yang anda tawarkan.

Anda akan menerima web replika khas yang dah pun siap sedia untuk digunakan. Yang menariknya, anda tidak perlu pening kepala untuk setup perkara teknikal kerana anda akan diberikan 'Link' khas untuk anda promosikan webreplika tersebut untuk mengumpul list.

Jadi misi utama anda ialah membawa seramai trafik (pelawat) ke web replika ini. Saya akan tunjukkan kepada anda beberapa teknik membawa trafik dengan lebih mudah!

2) Komisyen Affiliate (Pasif!)


Apa yang paling menarik melalui sistem ini, anda berpeluang untuk jana  komisyen secara pasif.

Apabila prospek yang anda telah bawa ke web replika tadi membuat pembelian terhadap mana-mana produk yang dipromosikan, maka anda akan terima komisyen.

Anda dapatkan prospek, kemudian serahkan selebihnya kepada SJP untuk hasilkan jualan buat anda!



3) Manual Promosi Step-by-Step!


Untuk memudahkan pemahaman anda, anda juga akan diberikan panduan tutorial langkah demi langkah untuk membantu anda mempromosikan Link Web replika anda.

Anda akan dibekalkan dengan ayat & gambar iklan yang anda boleh terus gunakan. Anda jimat masa & tenaga. Anda boleh terus copy & paste atau ubahsuai mengikut kreativiti anda!

Ayat & gambar iklan telah terbukti berkesan menarik trafik yang berkualiti ke webreplika.

"Untuk satu projek online saya bersama Tuan Rahman Basri, kami berjaya kumpul lebih 700+ email list. Daripada list tersebut kami telah jana lebih RM24,000+ dalam tempoh kurang daripada 30 hari.
Dan dengan list yang sama, kami hasilkan tambahan RM5,000+ untuk promosi selama 7 hari sempena awal Ramadhan ini!"

Ahmad MunawwarUsahawan Internet

"Selepas belajar dengan Tuan Rahman Basri, pada tahun pertama saya terus kumpul email list seperti yang ditunjukkan oleh beliau sehingga saya mampu menjana 5 angka dan ketika itu hampir RM80,000!
Pada tahun berikutnya, dengan email list yang saya kumpul, saya berjaya hasilkan pendapatan sehingga RM100,000 ke RM200,000 dalam bidang 
hartanah."Saufi Karim
Pelabur Hartanah


Ingin mendapatkan lebih banyak lagi Testimoni Sistem Pendapatan Pasif 2019??

Boleh klik pada link di bawah
https://jualanpro.net
https://jualanpro.net


Pastikan anda menjadi orang yang terawal menggunakan sistem ini..
Komisyen 2 level menanti anda:

  1. Level 1 - 40% daripada harga jualan
  2. Level 2 - 50% daripada harga jualan

Bukan senang nak dapat peluang baik macam ni..

Ini bukan MLM atau Skim Cepat Kaya..
Tapi sistem Affiliate marketing..

Nak tahu lebih lanjut tentang sistem affiliate marketing ini? Sila klik sahaja pada link di atas...
Tak rugi pun anda mencuba... 
Belum cuba, belum tahu..


Info Berkaitan:









0 comments:

Post a Comment