Panduan Video SEO alternatif kepada SEO melalui Blog

Leave a Comment
Dah penat bermain SEO untuk keyword "Belajar Buat Blog" ?

Takkan dah penat kot. Persaingan tengah hangat sekarang ni. Nilah masa nak belajar teknik SEO dengan sebaiknya.

Best Man Win.

Oklah.. Kalau rasa dah tak larat nak bermain SEO melalui penulisan, apa kata cuba bermain SEO melalui Video pulak.


Bermain SEO melalui Video?

Ya betul. SEO bukan hanya pada penulisan semata-mata. Melalui Video pun kita boleh bermain SEO.

Menarikkan bunyinya.

Lebih menarik lagi.. untuk makluman anda, sekarang ni kedudukan Top Sites di Malaysia di monopoli oleh laman web Google dan Youtube. Kalau tak percaya boleh baca di sini -> http://bit.ly/2mqRMk5

Dan berita yang lebih menarik lagi... Ramai rakyat Malaysia lebih suka menonton video daripada membaca artikel untuk mendapatkan sesuatu info.

Jadi, kepada sesiapa yang rajin upload video dekat Youtube, mereka boleh menggunakan video tersebut untuk bermain SEO.

Tapi sebelum tu kenalah tahu caranya. Sekiranya berminat nak tahu dengan lebih lanjut cara bermain SEO melalui Video, bolehlah klik pada link di bawah
-> Panduan Video SEO

Semoga bermanfaat.

Info Berkaitan:



  

0 comments:

Post a Comment