7 MODUL Strategi Email Marketing dalam Format Video

2 comments
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera..

Kali ni saya tak share satu berita baik untuk usahawan-usahawan online, terutamanya yang ingin mengurangkan kos pemasaran. Iaitu memasarkan perniagaan anda dengan menggunakan Strategi Email Marketing

Sumber : Klik Di Sini
Walaupun teknik ni merupakan teknik Tradisional, mungkin dah agak lapok, tetapi teknik ini masih boleh digunapakai sehingga ke hari ini...

Malah, nama-nama besar dalam dunia perniagaan Internet di Malaysia seperti Raja Kamil, Irfan Khairi, Hafizi Zain, Oswald Justin, Affiq Fadzil, Iffat Salleh, Sensei Yusof   dan lain-lain juga masih menggunakan Strategi Pemasaran Email untuk mempromosikan perniagaan mereka.


Jadi, ini menunjukkan Strategi Email Marketing masih lagi releven sehingga ke hari ini... Walaupun muncul strategi-strategi pemasaran baru seperti Fbads, Instagram, Adwords dan sebagainya.

Atas kesedaran itu, Tuan Affiq Fadzil telah melancarkan 7 Modul Strategi Email Marketing dalam Format Video. Tujuannya supaya dapat membantu memudahkan mereka yang ingin mempelajari selok Belok Pemasaran email dengan berkesan.

7 MODUL Strategi Email Marketing dalam Format Video 

Sumber : Klik Di Sini

Jika anda buat bisnes online? 
Ini untuk anda

Jika anda buat affiliate? 
Ini memang untuk anda

Jika anda buat bisnes produk fizikal? 
Juga sesuai untuk anda!

Jika anda nak hasilkan sales & income yang stabil dalam bisnes online? 
Sure ini memang untuk anda!

Satu video panduan lengkap step by step yang diberi nama "StrategiEmail" baru sahaja 
dilancarkan hari ini!

Di dalam video ni, Tuan Affiq Fadzil, seorang pakar usahawan internet khususnya dalam strategi email marketing menerangkan kesemua teknik secara detail di dalam 28 video yang dibahagikan kepada 7 modul iaitu:
  • Modul 1: Game Plan StrategiEmail
  • Modul 2: Magnet ‘Pancing’ Prospek
  • Modul 3: Setup ‘Mesin’ Email Prospek
  • Modul 4: Setup Laman Web ‘Sedut’ Prospek’
  • Modul 5: Teknik ‘Sedut’ Database Email Prospek
  • Modul 6: Bina Kredibiliti Pantas
  • Modul 7: Teknik Ayat Email Promosi Berpengaruh

Sumber : Klik Di Sini

Apa yang beliau ajar di dalam kesemua video tersebut?

Tuan Affiq menerangkan langkah demi langkah melakukan strategi email marketing, iaitu:-
  1. Kumpul beribu ribu prospek yang berminat dengan produk atau bisnes anda
  2. Bina kredibiliti pantas untuk buatkan prospek suka dan percaya anda
  3. 'Basuh' minda prospek supaya  mereka jadi 'lapar' dan tak sabar nak beli produk/bisnes anda
  4. Seni promosi untuk 'pujuk' dan 'push' prospek supaya beli produk anda.
  5. Flow dan Sales Funnel yang anda boleh ulang berkali kali untuk buat sales yang konsisten setiap bulan.

Dan banyak lagilah yang memang OVER DELIVERED!

Grab peluang depan anda ni! 

Terus dapatkan video complete ini di link di bawah ini SEKARANG! 



Beza Usahawan Top Income Earner Dengan Yang Biasa-Biasa..

Nak tahu apa beza usahawan top income earner dengan usahawan yang biasa-biasa?

1) For sure beza dari segi income,
2) Beza dari segi mindset strategi dan teknik marketing.

Yang no.2 yang saya nak tekankan lebih. Memang jauh beza.

Usahawan top income earner berpegang kepada target, dan kemudian turun ke strategi, dan seterusnya barulah teknik.

Seterusnya mereka akan setup flow/funnel marketing mereka.

Usahawan biasa-biasa berpegang kepada target juga, tapi lepas tu kebanyakannya terus ke teknik semata mata tanpa fahami strategi dan tak setup flow marketing.

Itu yang membezakan. Hasilnya usahawan top income earner hasilkan income berkepuk kepuk konsisten setiap bulan..

Beza dengan usahawan biasa-biasa.:(

Plus nak tahu apa mereka guna untuk setup flow/funnel marketing yang buatkan mereka dapat maintain income konsisten ni? Salah satunya ialah...

Email marketing!

Kenapa? Sebab...

Email marketing cukup complete dengan semua elemen untuk kumpulkan prospek, yakinkan prospek, basuh prospek, dan 'paksa' prospek beli pada masa yang kita nak.

So, terpulang pada anda nak pilih ikut cara usahawan top income earner, atau usahawan biasa-biasa.

Hari ini, seorang expert dalam bidang ini nak ajar semuanya apa yang anda perlu tahu untuk start email marketing anda dan take action untuk jadi the next usahawan top income earner di dalam..

satu VIDEO COMPLETE yang diberi nama StrategiEmail.

Anda boleh lihat detail video tersebut di link ini -> http://bit.ly/2ukqGQ9

Semoga Bermanfaat

Info Berkaitan:



2 ulasan:

  1. Nama:Teddy Liza
    status perkawinan: janda
    jumlah pinjaman:3.6 miliar rupiah
    tempat tinggal saya:. Palangkaraya
    email ku:::teddyliza2020@gmail.com
    kesaksian yang memotivasi saya whatsapp :;l+ 6281617538564
    tujuan pinjaman saya :Investasi / hutang

    Halo semuanya, sekarang dari (bahasa Indonesia [baˈha.sa in.doˈne.sja])/Malay, . Saya seorang janda dengan dua anak dan sejak Februari 2019 karena kebakaran dalam bisnis yang membanjiri bisnis saya dan saya mencoba mencari pinjaman dari bank saya, bank mengatakan dengan saya memiliki kredit buruk sehingga saya mencobanya dengan pemberi pinjaman lain di mana saya bodoh. Tetapi seperti yang Tuhan kehendaki, saya membaca kesaksian AASIMAHA ADILA AHMED LOAN FIRM di majalah bisnis, yang membantu bisnis dan individu dengan pinjaman besar. Saya mengajukan permohonan dan saya telah menerima pinjaman 3,6 miliar rupee dengan tingkat bunga sangat rendah 1% dan rencana pembayaran yang lebih baik. Saya ingin menggunakan media ini untuk memberi tahu Anda bahwa ada banyak scammer di sini. Ambil permintaan peminjam untuk biaya asuransi, Peminjam tidak memiliki sertifikat bisnis, Peminjam palsu tidak peduli dengan gaji bulanan Anda yang membuat Anda memenuhi syarat untuk mendapat pinjaman, peminjam Palsu tidak memiliki alamat kantor fisik. Peminjam palsu meminta biaya pendaftaran dan biaya pajak, peminjam Palsu tidak memiliki situs web. Jika Anda mencari pinjaman, selalu minta pemberi pinjaman untuk situs webnya, karena banyak pemberi pinjaman palsu tidak memiliki alamat dan situs web. Jika Anda menginginkan pinjaman yang sah,Sukses hanya datang bagi mereka yang percaya pada diri mereka sendiri dan siap untuk menang. Saya tidak mengharapkan apa pun selain yang terbaik untuk Anda. Beralih ke tahap baru dalam hidup bisa menjadi proses yang menantang. Semoga Anda beruntung dalam semua upaya masa depan Anda, Anda akan menjadi hebat. ajukan sekarang.

    Aasimaha adila ahmed kontak pusat aplikasi pinjaman
    E-mail**aasimahaadilaahmed.loanfirm@gmail.com
    Whatsapp *********^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^+ 447723553516

    BalasPadam